Najnovšie recenzie zo sekcie Pedále na bicykel
- Na najlahsom nastaveni sa spociatku tazsie vypina, asi vec zvyku. Uz to ani nevnimam
Kvalita.
- Kombinácia spd a platforma
- Ostane v polohe akej ju necham
- Žiadne sú super
- Zatiaľ jazdené len málo ale myslím že už na prvý pohľad vyzerajú super dobre držia
- Zatiaľ žiadna
- Jednoduche nahodenie
- Klietka robi pedal stabilnejsim pokial clovek nestihne nacvaknut kufor
- pekny dizajn
- spolahlive
- Zatial neviem
Prve pedale tohoto typu, ktore som si zadovazil. Jazda sa stala efektivnejsou a mam dojem, ze aj bezpecnejseou.
- Nízka hmotnosť
- Kvalita vyhotovenia
- Shimano
- Bez tretier ťažko použiteľný
Perfektné....kto vyskúšal vie...a ja už viem
Dokonalé
- Shimano vnímam ako stávku na istotu, a špeciálne sadu DEORE XT
- Perfektné kombo s enduro tretrami od Shimano
- Jasné, precízne a intuitívne nacvaknutie a vycvaknutie
- Pevné sebavedomé upnutie, ktorého silu je možné samozrejme regulovať, ako to poznáme u Shimano
- Na sebavedomom pocite sa podieľa aj väčšia styčná plocha základne v porovnaní s inými minimalistickejšími modelmi
- S blatom si vedia poradiť dobre
- Všetky pedále Shimano, ktoré som mal doteraz mali vysoko kvalitný chod aj po dlhých rokoch používania bez údržby
- Priaznivá hmotnosť
- No a v neposlednom rade, na mojom novom trail biku vyzerajú úchvatne :-)
- Dobrá cena
Zvažoval som ešte pedále Crankbrothers Mallet Enduro, tak uvidím ako sa mi osvedčia tieto “trailové” Shimano. Potom by som dal šancu, keď tak práve spomínaným Malletom. No tam pre využitie konštrukcie s pinmi treba asi zohľadniť podrážku tretry, otázna je údajná vyššia voľnosť do strán, vycvaknutie pri kontakte podrážky s pinmi... chcelo by to si ich vyskúšať niekedy :-)
- Veľmi šikovne ,praktické a hlavne odolné pedále. Výborne vlastnosti či už s tretrami alebo bez nich. Veľká spokojnosť zatiaľ...
- Ako vždy od Shimana, kvalita.
- Po 500 kilometroch v lesom teréne je chod ložísk ľahký a bez vôle.
- Odporúčam tieto parádne pedále
- Nebola nájdená
Určite odporúčam tieto pedále. Presne plnia to načo sú určené.
Používam pedále shimano na rôznych bicykloch
a ešte nikdy nesklamali!
- Spokojný
- Zatiaľ ich mám krátko
- Stabilné ,veľké pedále.
- Priemyselné ložiská
- Zatiaľ neviem keďže som ich iba vyskúšal
Pedále som iba vyskúšal okolo domu.
Neviem ešte hodnotiť normálne,uvidím po roku alebo po 1000 km.
- Pomer cena/kvalita
- Ľahké zapínani
- Klietka ktorá udrží nohu aj keď jazdec nie je zapnutý alebo sa nestihol zapnúť
- Solid pedals for the price. Very sturdy and offer good grip with the little 'spikes'
Pedale maju klasicke tazkopadne loziska avsak lock funguje na 100%.
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »