Najnovšie recenzie zo sekcie Pedále na bicykel
- dobra opora nohy, vyzeraju vynikajuco a niesu take tazke ako sainty
- este som nenasiel
- stare shimano kufre do nich cvakli uplne super
- dve moznosti pouzivania
- krasny design
Objednal som už druhé pedále tohto typu tentokrát na manželkin bicykel. Zobrali sme pedale modrej farby aby sa hodili k novému bicyklu. Pedale sú tak krásne že, než pride novy bicykel, máme ich vyložené ako dekoráciu :)
Kvalita spracovania je špičková ako aj pri ostatných prouktoch od One up. Detailnejšie som to popisal v staršej recenzii.
- Kvalitné a kompaktné
pedale su super ,len bol problem s montazou praveho pedalu-zavit
- Vyborna cena
- Dobre spracovanie
- Klasicky retro design
- Vyborna cena
- Dobre spracovanie
- Klasicky retro design
- Súper
- za tú cenu super kvalita
Kvalita..
Nepresvedčivý chod, pískanie na sucho, potrebujú primazat a rozjazdiť, ostatné uvidim ked ich začnem intenzívne používať.
- Primerana cena za kvalitu. Na bezne jazdenie po meste su vynikajuce. Kedze su celoplastove, neohnu sa a nezhrdzaveju.
- Trochu narocnejsie sklapanie, kedze plast o plast nema prave najlepsie trecie vlastnosti.
Hoci to nie je vlastnost vyrobku, ale neda mi aby som nespomenul, ze tovar mi prisiel poskodeny - dolamana odrazka. Pri preprave sa to nemohlo stat, pretoze obal bol neposkodeny. Cloveku, ktory balil tovar bolo jedno, ze odosiela poskodeny produkt.
super kvalita ...
Super aj aj
- pedále sú pre mňa vyhovujúce zatiaľ jazdené len okolo 100 km splňajú moje požiadavky, nastavitelné piny podložkami,relatívne dobrá cena
- zatiaľ žiadna
Kvalitné výrobky, ktoré vydržia mnoho rokov.
- na pinoch dobre drzi aj turisticka topanka s vibramom
- po "rozchodeni" sa zvyknu vzdy otocit tym istym smerom - takze sa lahko vypestuje grif, ktorym to po hmate otocim potrebnou stranou hore
- ak aj na prvy pokus netrafim SPD stranu, tak MTB tretry s kuframi dobre drzia aj na platformach - vdaka pinom
- pedal ma inu vysku pri pouziti s SPD nez ked sa pouziva platforma - je to trochu citit a pri prechode treba upravit vysku sedlovky o par mm podla pouzitej topanky
Super MTB pedale, ked potrebujete na bicykli striedat platformove topanky s SPD tretrami.
- ľahká montáž, nastavenie vypínania
- Kvalita spracovania
Estetický a funkčný náhradný diel ktorý oživý vzhľad staršieho bicykla.
- Ok
Zobrazujem 381 - 400 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Ďalšie »